Je eigen groentjes kweken, dat is gezond én lekker. Is het te laat om nu te beginnen aan je moestuintje? Nee hoor, je kan zeker en vast nog ...

Proefkonijn gezocht: Het moestuinboek van meester Jan

Je eigen groentjes kweken, dat is gezond én lekker. Is het te laat om nu te beginnen aan je moestuintje? Nee hoor, je kan zeker en vast nog van alles zaaien om in de winter of in het vroege voorjaar te oogsten. Meester Jan zet je op weg.

Het moestuinboek van meester Jan is een praktische én grappige gids voor kinderen vanaf 7 jaar.

Dat een moestuin beginnen niet moeilijk en duur hoeft te zijn, bewijst meester Jan wel. Al ruim veertig jaar geeft hij les aan kinderen uit groep 6 en 7 en leert hij hen hoe ze met succes hun eigen moestuin kunnen beginnen. Met dit boek kun je nu zelf aan de slag. Dus steek je handen uit de mouwen en oogst je eigen groente. (Handen wassen komt later wel!)

Het boek biedt ruimte voor eigen aantekeningen, groenteweetjes, moestuinmoppen, stap-voor-stapbeschrijvingen en fullcolourillustraties en foto’s van Pépé Smit.

Jan Bregman werkt al ruim veertig jaar als moestuinmeester op de Amsterdamse H.C. Vinkschooltuin. Het is de oudste schooltuin van Amsterdam, waar jaarlijks zo’n vijfhonderd kinderen les van hem krijgen. Hij schreef dit boek samen met Elsbeth Louis.


Getest op kinderen zkt een proefkonijn (een juf, een meester, een klas, een leerling, een school, ...). Iets voor jou? Stel je snel kandidaat. Dat kan per mail naar getestopkinderen@gmail.com of via de Facebookpagina https://www.facebook.com/getestopkinderen. Vertel welke groentjes jij graag zelf zou kweken.

Klik hier voor een fragment uit het boek. HET MOESTUINBOEK VAN MEESTER JAN

Elisabeth Louis en Jan Bregman
€ 14,99
http://www.boek.be/boek/het-moestuinboek-van-meester-jan 

Het product moet afgehaald worden in Borsbeek. Verzenden kan ook, dan vragen we om de verzendingskosten te vergoeden. In ruil voor het product verwachten we een verslag en foto's.