Niet alle kinderen zijn even grote fan van groentjes. Dan kan het helpen om die groentjes een andere look te geven. De Spirelli van Gefu tov...

Proefkonijn gezocht: Gefu spiraalsnijder Spirelli

Niet alle kinderen zijn even grote fan van groentjes. Dan kan het helpen om die groentjes een andere look te geven. De Spirelli van Gefu tovert een doodgewone wortel snel om in dunne sliertjes, die je kan gebruiken om je maaltijd te decoreren of eten als pasta.


Met de Gefu spiraalsnijder Spirelli tover je in een handomdraai juliennestroken van allerlei vaste groenten. Deze spiraalsnijder is gemaakt van een combinatie van inox, kunststof en messen van Japans staal. De Spirelli mag in de vaatwasmachine.

Getest op kinderen zkt een proefkonijn dat meer groentjes wil eten. Iets voor jou? Stel je snel kandidaat. Dat kan per mail naar getestopkinderen@gmail.com of via de Facebookpagina https://www.facebook.com/getestopkinderen. Vertel welke groentjes je graag door de spiraalsnijder zou draaien. Reageren kan tot en met dinsdag 12 september.De adviesverkoopprijs van de Gefu spiraalsnijder Spirelli is € 21,95.
 


Meer weten?
https://gefu.com/


Foto's?
Gefu

 
Het product moet afgehaald worden in Borsbeek. Verzenden kan ook, dan vragen we om de verzendingskosten te vergoeden. In ruil voor het product verwachten we een verslag en foto's.