Vanaf vandaag laten Hanne, Marthe en Klaasje nieuwe afleveringen van Iedereen K3 los op de VTMKZOOM-kijkers. In dit tweede seizoen hebben de...

Iedereen K3

Vanaf vandaag laten Hanne, Marthe en Klaasje nieuwe afleveringen van Iedereen K3 los op de VTMKZOOM-kijkers. In dit tweede seizoen hebben de K3’tjes weer een heleboel enthousiaste kinderen uitgenodigd, die ze onderdompelen in de magische leefwereld van K3.

Samen met hen werken ze rond verschillende rubrieken en onderwerpen die allemaal deel uitmaken van het ‘K3-zijn’: van dansen en zingen tot koken, knutselen, sporten en nog veel meer. Hoe maak je de echte Pina Colada-cocktail? Hoe leg je leuke vlechtjes in je haar? En hoe maak je je outfit volledig K3-proof? De meisjes leren het allemaal stap voor stap in Iedereen K3.


Ook komt er elke aflevering een bekende gast over de vloer die komt vertellen over zijn of haar specialiteit. Zo krijgen Hanne, Marthe en Klaasje tennisles van Yanina Wickmayer, leren ze rocken van de stoere Sean Dhondt, horen ze van Adil El Arbi wat een regisseur precies doet en krijgen ze lekkere en gezonde kooktips van foodie Ellemieke Vermolen, de echtgenote van chef Sergio Herman.Ook in het tweede seizoen zorgt K3 elke aflevering voor een muzikale afsluiter: een optreden, waarbij de aanwezige kinderen én de fans thuis vanop de eerste rij kunnen meezingen en –dansen. Zowel enkele K3-klassiekers als hun allernieuwste hits worden opgevoerd.Vandaag kregen Hanne, Marthe en Klaasje hoog bezoek, want niemand minder dan acteur Jacques Vermeire kwam langs. Jacques is geen onbekende voor de meisjes: hij speelde al een vast personage in Hallo K3 en heeft een rolletje in de nieuwe K3-film. Jacques kent de kneepjes van het acteervak dus als geen ander en leert het drietal gekke bekken trekken en bulderlachen op commando. Marthe slaat aan het knutselen en leert hoe je feestjes nog vrolijker kan maken met zelfgemaakte vlaggetjes. Klaasje legt uit aan de kids hoe je een vlecht maakt waar een gekleurd lint in verweven zit. Eindigen doet K3 met hun hit Hallo K3. Heb je de aflevering vanmorgen om 8u15 gemist? Niet erg, morgen (zondag 1 oktober) om 8u40 heb je een nieuwe kans om te kijken!

Iedereen K3, vanaf nu elke zaterdag om 8u15 op VTMKZOOM en elke zondag om 8u40 op VTM.


Meer weten?

https://vtmkzoom.be/k3

Foto's?
Medialaan