kKaZz en zijn BFF Tia Mia kamperen in de Witte Bergen in Lichtaart. Als ze 's morgens wakker worden, kruipen er heel gekke kriebeldier...

Een echt avontuur

kKaZz en zijn BFF Tia Mia kamperen in de Witte Bergen in Lichtaart. Als ze 's morgens wakker worden, kruipen er heel gekke kriebeldiertjes rond hun tent. Ze krijgen er de kriebels van. Victor en Elise zijn dapper en gaan mee op ontdekking. Ze nemen vriendjes Alexander-James en Amelie-Skye mee.


"Heel vriendelijke ontvangst op het toeristisch infokantoor in Kasterlee. De uitleg werd geduldig en op kindermaat aan de kinderen gegeven. Ze vonden het leuk dat ze met zo'n gps-toestel aan de slag mochten. Na de uitleg moesten we nog naar Lichtaart rijden waar de zoektocht van start ging", vertelt mama Sandra Jansen. 


Ben je tussen 7 en 10 jaar, dan is deze gps-zoektocht echt iets voor jou! Je reserveert minstens twee dagen op voorhand een gps-toestel bij Toerisme Kasterlee. Je betaalt 15 euro huur en 50 euro waarborg per toestel. Per toestel kunnen er 5 kindjes op stap. De wandeling start aan Floreal Kempen in Lichtaart, telt 2,5 km en duurt ongeveer 1,5 uur.


"De bedoeling was om via de gps op zoek te gaan naar vragen die in het bos verstopt zaten. Via het boekje dat we meekregen moesten we dan antwoorden op de vragen en zo een woord vinden.""De kinderen vonden het super om het toestel te bedienen, we moesten ook strikt toepassen wie er nu net het toestel mocht bedienen :-). Als je in de buurt van een locatie kwam, dan piepte het toestel en kon je beginnen zoeken. We moeten nog wat werken aan onze speurskills, want 2 vragen hebben we niet gevonden.  De kinderen vonden het super dat ze overal zomaar door het bos mochten, een echt avontuur voor hen dus.  De vragen waren op kindermaat, dus heel doenbaar voor hen om deze te beantwoorden.""Na afloop van het spel was er daar ook een speeltuin en een terrasje waar je iets kon drinken, een leuke afsluiter dus. Zeker een aanrader!"Meer weten?
http://www.visitkasterlee.be/product/256/kkazz-krijgt-de-kriebels