Gisteren kon je lezen over de leuke familiedag die Lore en Emma vorig jaar tijdens Schorremorrie beleefden. Zeker voor herhaling vatbaar, vo...

Proefkonijn gezocht: Schorremorrie

Gisteren kon je lezen over de leuke familiedag die Lore en Emma vorig jaar tijdens Schorremorrie beleefden. Zeker voor herhaling vatbaar, volgens hen. Dat horen wij graag. Dus lanceren we ook dit jaar weer een oproep. 

Naar goede traditie sluit Schorremorrie de zomervakantie af tijdens het laatste weekend van augustus. Dit jaar op zondag 27 augustus met meer dan 30 activiteiten voor kinderen van 3 tot 12 jaar. Misschien sturen wij jou dit jaar naar De Schorre voor een onvergetelijke dag! Waag je kans!

Vorig jaar stuurden we Lore en Emma richting Boom voor een spetterende afsluiter van de vakantie. Gisteren kon je hier lezen wat ze ervan vonden. 


Leef je uit op de springkastelen, trampolines, volksspelen, ponyritjes en go-carts. Ga aan de slag in leuke knutselworkshops of dompel je onder in de waterspelletjes. Je kan ook met het hele gezin minigolf spelen in het doolhof of gezellig waterfietsen. Ook brasserie De Schorre en de speeltuin zijn open. Voor de allerkleinsten is er een aparte peutertuin met een ballenbad, springkasteel en kleuterkriebeldroom. Er is ook een ouder-baby hoek voorzien.


 
Getest op kinderen zkt een gezin dat de zomervakantie op zondag 27 augustus in stijl wil afsluiten. Iets voor jullie? Stel je dan snel kandidaat.
Dat kan per mail naar getestopkinderen@gmail.com of via de Facebookpagina https://www.facebook.com/getestopkinderen. Vermeld je naam en leeftijd en vertel wat jij het meest zal missen aan de vakantie. Reageren kan tot en met dinsdag 22 augustus.


Tickets kan je hier vooraf aankopen. Kinderen jonger dan 3 krijgen gratis inkom. In voorverkoop betaal je 5 euro. Aan de kassa op de dag zelf betaal je 2 euro meer. Leden van Prova, Gezinsbond, Natuurpunt of Grabbelpas krijgen 1 euro korting. Voor de parking betaal je 3 euro.Meer weten?
https://www.deschorre.be