Lunches worden komend schooljaar gevarieerder dan ooit en worden makkelijk meegenomen in slimme brooddozen met verschillende compartimenten...

Lunchpakket 2.0

Lunches worden komend schooljaar gevarieerder dan ooit en worden makkelijk meegenomen in slimme brooddozen met verschillende compartimenten. Dat stelt Dreamland, de speelspecialist van Colruyt Group vast.

De traditionele fruit-, koeken-, en brooddozen blijven populair, maar DreamLand ziet ook meer en meer slimme lunchboxen opduiken in de boekentassen. Stéphanie De Bree: “De tijd dat kinderen dagelijks boterhammen meenemen is voorbij. Nu zijn lunchpakketten gevarieerder dan ooit met onder andere slaatjes, al dan niet met dressing, en yoghurts naast de gebruikelijke boterhammen.


Slimme lunchboxen van Sistema bestaan uit verschillende compartimenten waardoor je kan variëren in je brooddoos zonder alles bij elkaar proppen.” Ook op vlak van drinkbussen worden de flessen slimmer: het merk Contingo ontwierp een drinkbus die zichzelf automatisch afsluit na iedere slok die je neemt. Zo voorkom je morsen en loopt de fles zeker niet uit in de rugzak, boekentas of trolley.


Meer weten?
https://www.dreamland.be

Foto's?
Dreamland