Naar jaarlijkse traditie kan je de zomervakantie ook dit jaar weer afsluiten met Schorremorrie. Op zondag 27 augustus is het zover. Precies ...

Echt een leuke familiedag!

Naar jaarlijkse traditie kan je de zomervakantie ook dit jaar weer afsluiten met Schorremorrie. Op zondag 27 augustus is het zover. Precies een jaar geleden testten Lore en Emma deze onvergetelijke dag uit.

"Schorremorrie was iets dat al even op ons lijstje stond. En nu was het zover", zegt mama Els.

Op het programma? Springkastelen, trampolines, volksspelen, ponyritjes, go-carts, leuke knutselworkshops, waterspelletjes, minigolf met het hele gezin pf waterfietsen. Voor de allerkleinsten is er een aparte peutertuin met een ballenbad, springkasteel en kleuterkriebeldroom. Er is ook een ouder-baby hoek voorzien.


"We parkeerden dichtbij en wandelden naar het terrein. Wij gingen via de trap, de kindjes via een lange schuifaf. Dat was al een leuk begin. Aangekomen op het terrein hadden we ogen tekort. Er was veel te doen en ons plan was ook zoveel mogelijk te doen."


 
"Meer dan 30 kinderactiviteiten zorgden voor een dag vol waterpret en speelplezier. Er waren: springkastelen, trampolines, een kindermolen, reuzenzeepbellen, reuzendarts en nog veel meer. Tijdens knutselworkshops kon je een spaarpotje maken en op het strand van Natuurpunt kon je braakballen ontleden. Gefascineerd werden de braakballen stukje voor stukje onderzocht.""Lore ging kajakken, voor de eerste keer. Dat was echt wel kei spannend! Wij gingen tegelijkertijd in een pedalo-bootje, ook heel leuk. Daarna stond minigolf op het programma, 18 leuke holes. Toen was het jammer genoeg tijd om naar huis te gaan, voor de meisjes mocht het gerust langer duren! Ze hadden immers nog niet op de paardjes gereden, het verkeersparcours was nog niet uitgetest en ook de volksspelen hadden ze nog willen doen.""Schorremorrie is echt een leuke familiedag, met een fijne sfeer. Voor ons zeker voor herhaling vatbaar en voor de prijs moet je het absoluut niet laten!
En mama en papa? Die genoten zichtbaar mee!


Binnenkort kan je hier tickets kopen voor de nieuwe editie op zondag 27 augustus. Kinderen jonger dan 3 krijgen gratis inkom. In voorverkoop betaal je 5 euro. Aan de kassa op de dag zelf betaal je 2 euro meer. Leden van Prova, Gezinsbond, Natuurpunt of Grabbelpas krijgen 1 euro korting. Voor de parking betaal je 3 euro. Maar je gaat beter met de fiets, want dan krijg je een leuk cadeautje.


Meer weten?
https://www.deschorre.be/evenementenkalender.masterdetail.html/p_detail_url/nl/dvt/de-schorre/kalender/schorremorrie.period_2.html