Het plan was om samen met vriendinnen naar Girlz 4 Life te kijken, maar het mooie weer stak daar een stokje voor. Niet erg, er volgden nog g...

Een film voor meisjes

Het plan was om samen met vriendinnen naar Girlz 4 Life te kijken, maar het mooie weer stak daar een stokje voor. Niet erg, er volgden nog genoeg dagen met slecht weer voor een namiddag LEGO Friends op dvd.


Louise kreeg de eerste LEGO Friends film Girlz 4 Life thuisgestuurd. Deze film verscheen op 14 maart op dvd. "Toen ik de DVD met de post toegestuurd kreeg, had ik meteen zin om ernaar te kijken. Het is een leuke kaft en het ziet er echt een film voor meisjes uit", vertelt Louise (9 jaar).

"Ik wou deze film met mijn beste vriendinnen bekijken maar door het mooie weer hebben we samen een andere activiteit gedaan.De vriendinnen zullen dus nog eens moeten terugkomen om samen naar de LEGO Friends Film te kijken. Louise bekeek de film op een ander moment alleen. De film is Engels gesproken met Nederlandse ondertiteling. "De ondertiteling ging net iets te snel waardoor ik een klein deel van het verhaal gemist hebt. Ik kijk zeker eens opnieuw als ik een beetje ouder ben, samen met mijn vriendinnen dan."De vriendschap van Emma, Mia, Andrea, Stephanie en Olivia wordt voor het eerst op de proef gesteld. Superster Livi maakt namelijk haar opwachting in Heartlake City en die zet de wereld van de vriendinnen grondig op z'n kop! De meiden worden bestolen door Livi's manager, die hun hit 'Girlz' van ze jat. Tijd om een slim plan te bedenken... Wanneer ze Livi de waarheid vertellen over hun single, leren ze dat beroemd zijn ook niet alles is; soms is vriendschap het allerbelangrijkste.


Louise vond de hit 'Girlz' geweldig. "Ze zongen een heel leuk liedje en ik probeerde om het ook mee te zingen. Op de DVD staat het liedje trouwens in karaoke. Er staat ook een filmpje op om het dansje te leren."Er staan nog meer leuke extra's op het schijfje, zoals choreografieën, de officiële muziekclip en nieuwe scènes.

En vanaf morgen... zijn de meisjes terug! Andrea, Stephanie, Olivia, Emma en Mia trekken er opnieuw op uit in een splinternieuw avontuur, LEGO Friends: Always Together. Geniet van 3 afleveringen boordevol LEGO-plezier. In Andrea’s Big Moment, Kate’s Island en The Grand Hotel doen de meiden mee aan een talentenjacht, gaan ze op wetenschapskamp naar een mysterieus eiland en helpen ze een handje mee in het duurste hotel van de stad. Verkrijgbaar vanaf morgen, woensdag 6 juli.Girlz 4 Life is Engels gesproken met Nederlandse ondertiteling. De dvd kost € 11,99.
Bekijk hier alvast de trailer.


Meer weten?
http://www.warnerbros.com/lego-friends-girlz-4-life