Tarzan: Lord of the Jungle bundelt de 16 afleveringen van deze alltime klassieker voor het eerst op DVD. De tekenfilm, gecreëerd door Edgar ...

Lord of the Jungle

Tarzan: Lord of the Jungle bundelt de 16 afleveringen van deze alltime klassieker voor het eerst op DVD. De tekenfilm, gecreëerd door Edgar Rice Burroughs, verscheen in 1976 en vertelt het gekende verhaal van de enige echte koning van de jungle.

Tarzan: Lord of the Jungle seizoen 1, het ideale opwarmertje voor de release van de film The Legend of Tarzan, is vanaf vandaag 6 juli beschikbaar op DVD.

Voor de allereerste keer op DVD slingert seizoen één van de klassieker TARZAN, LORD OF THE JUNGLE over je beeldscherm. Waag je in de weelderige, mysterieuze jungle vol wonderen, schoonheid… en gevaar! Wanneer Vikingen, stropers, vliegende schotels en andere indringers de rust dreigen te verstoren, zorgt de sterke en slimme Tarzan er samen met zijn trouwe dierenvrienden voor dat de harmonie in de jungle hersteld wordt. Kijk alle zestien afleveringen en laat TARZAN, LORD OF THE JUNGLE ook de leden van jouw stam betoveren!Trailer?
https://www.youtube.com/watch?v=BN0ZshvOG8s&feature=youtu.be