Voor de mooie zomerdagen gaat IKKS in zee met een historisch Frans merk: Méduse! De beroemde strandsandaal wordt voor de gelegenheid uitgebr...

De beroemde strandsandaal

Voor de mooie zomerdagen gaat IKKS in zee met een historisch Frans merk: Méduse! De beroemde strandsandaal wordt voor de gelegenheid uitgebracht in twee modellen met een vintagelook, in leuke kleuren en met urban accenten. 

Voor de Kid Girl, spelen IKKS en Méduse met glittertransparantie in een roze en een oranje versie. Door het chique detail, een afneembaar lipje met etnisch motief in geborduurde kralen, is deze 2-in-1 sandaal een must have voor het strand en tegelijk een trendy accessoire voor ‘s avonds.


De Méduse van IKKS voor de Kid Boy is versierd met een grafisch «Super Sailor» embleem. Dit model is beschikbaar in het grijs of het opaak marineblauw en is onmisbaar in de stad, zowel als op het strand.Deze twee onuitgegeven modellen in 100 % recycleerbaar PVC, zijn beschikbaar vanaf maat 23 en van half mei 2016 verkrijgbaar in de winkel en op www.IKKS.com.
Méduse for Boy kost €25 & Méduse for Girl €29.


De IKKS Kids zullen de strandsandalen met veel plezier in hun zomerkoffer stoppen. 


Meer weten?
www.IKKS.com

Foto's?
IKKS