Dit is net iets uitdagender dan kleuren. Ontdek de wereld van patronen, symmetrie en perfecte vormen. Dit boek laat je zien hoe kunstzinnig ...

Proefkonijn gezocht: Kleur(wis)kunde

Dit is net iets uitdagender dan kleuren. Ontdek de wereld van patronen, symmetrie en perfecte vormen. Dit boek laat je zien hoe kunstzinnig wiskunde kan zijn.

Ontdek het aan de hand van uitdagende tekeningen met mathematische structuren. Terwijl je de mooie patronen kleurt, leer je ongemerkt hoe wiskunde werkt. Van simpele geometrische patronen tot Keltische knopen en magische mandala's. Maar opgepast: dit is geen wiskundeboek... Of toch wel?Getest op kinderen zkt een proefkonijn vanaf 9 jaar, of misschien wel een leerkracht rekenen/wiskunde, om te testen of wiskunde en kunst hand in hand kunnen gaan. Iets voor jou? Stel je dan snel kandidaat! Vermeld je naam, leeftijd en vertel wat jij zo fijn vindt aan rekenen/wiskunde. Dat kan via een reactie hieronder of via de Facebookpagina https://www.facebook.com/getestopkinderen. Reageren kan tot en met zondag 29 mei.


Benieuwd? Bekijk hier alvast een aantal pagina's.


KLEUR(WIS)KUNDE
Anna Weltman
€ 9,99
http://www.cosmox.be/boeken/kleur-wis-kunde-anna-weltman-9789021560564

Het boek moet afgehaald worden in Borsbeek. Verzenden via bpost kan ook. Dan vragen we om de verzendingskosten te vergoeden. Je mag het boek na het testen gewoon houden, in ruil voor een verslag en foto's.