Vandaag opent Bellewaerde de deuren voor een seizoen vol plezier en avontuur. Bellewaerde heeft heel wat leuke zaken in petto voor de bezoek...

Seizoen 2016 start vandaag

Vandaag opent Bellewaerde de deuren voor een seizoen vol plezier en avontuur. Bellewaerde heeft heel wat leuke zaken in petto voor de bezoekers. 2016 wordt een evenementenseizoen met klassieke en nieuwe invalshoeken.

Tijdens de paasvakantie kunnen alle kinderen tot en met 12 jaar deelnemen aan een eerste evenement: de Leonidas Paaseierenzoektocht. Van zaterdag 26 maart tot en met zondag 10 april kan je in het Palendorp je mandje vullen. Na afloop van de paaseierenzoektocht krijgt elke deelnemer een heerlijk zakje Leonidas-chocolade mee naar huis. Op Paaszondag maken de bezoekers kans om het Leonidas Reuzenei van 8 kilogram chocolade te winnen!  Het gigantische ei van 65 cm hoog en meer dan 30 cm diameter zal op zondag 27 maart omstreeks 16 uur overhandigd worden aan de winnaar van de wedstrijd.

Tijdens de superspannende Stunt & Dive show, vol adembenende stunts en duizelingwekkende duiksprongen, zit iedereen op het puntje van zijn stoel. Met een nieuw scenario, nieuwe stunts en nieuwe effecten is spektakel verzekerd. Hoogtepunt van de show wordt de adembenemende dubbelsprong vanop 25m in een bad van slechts 10m diameter en amper 4m diep.

Dit seizoen maken de bezoekers niet alleen kennis met de Kapgier, Woestijnbuizerds en Geelsnavelwouwen, maar kunnen ze de impressionante Chili Arend bewonderen tijdens de roofvogeldemonstratie. De Chili Arend is een roofvogel uit Zuid-Amerika met een vleugelspanwijdte tot maar liefst 2m! De roofvogeldemonstratie is elke dag te zien om 15 uur aan de brug op de Bellewaerde vijver.Tijdens de Nickelodeon Fandays op zaterdag 23 en zondag 24 april komen de favoriete figuren van Nickelodeon langs. Op donderdag 30 juni is er het After School Festival, een avond waarbij het park omgetoverd wordt tot een muziekfestival met 6 podia en verschillende DJ-sets. Verder komt ook Jommeke met zijn vrienden naar Bellewaerde op zaterdag 23 en zondag 24 juli.

De zomernocturnes op zaterdag 23 en 30 juli en 6, 13 en 20 augustus staan garant voor extra lang plezier tot 22 uur. Halloween Fiƫsta Mortal gaat dit jaar al van start vanaf zaterdag 15 oktober. Dan nemen Don Eduardo de los Muertos en zijn aanhangers het park over!
 


Meer weten?
www.bellewaerde.be

Foto's?
Bellewaerde