Kleine Pinguïn stelt zijn familie voor, Poes vertelt hoe ze zich voelt, kleine Beer praat over het weer en Muis heeft het over de plek waa...

Proefkonijn gezocht: Koffertje voor wakkere kinderen

Kleine Pinguïn stelt zijn familie voor, Poes vertelt hoe ze zich voelt, kleine Beer praat over het weer en Muis heeft het over de plek waar ze zich bevindt. 

Dit mooie koffertje met magneet-sluiting is een ideaal geboortegeschenk. Het bevat vier boeken vol nieuwe woorden die kleuters dagelijks kunnen gebruiken. Begrippen zoals oma, broer, bang, vrolijk, wind, zon, op, onder … worden speels uitgelegd en ingeoefend. De boekjes zijn ook goed inzetbaar in de kleuterklas!


Getest op kinderen zkt een klein proefkonijn of een kleuterjuf/meester om de boekjes te ontdekken. Geloof ons, ze zien er prachtig uit! Ben je benieuwd naar de vier boekjes boordevol woorden uit de leefwereld van de allerkleinsten? Stel je dan snel kandidaat. Vermeld je naam, leeftijd en vertel jouw eerste woordje. Dat kan via een reactie hieronder of via de Facebookpagina https://www.facebook.com/getestopkinderen. Reageren kan tot en met dinsdag 23 februari.KOFFERTJE VOOR WAKKERE KINDEREN
Isabelle Chauvet
€ 16,95
http://www.eenhoorn.be/nl/koffertje-voor-wakkere-kinderen.html

Klik hier voor een leuke kleurplaat uit het boekje.

Foto's?
De Eenhoorn

Het product moet afgehaald worden in Borsbeek. Verzenden via bpost kan ook. Dan vragen we om de verzendingskosten te vergoeden. Je mag het product na het testen gewoon houden, in ruil voor een verslag en foto's.