Geef onze dochters een glas appelsap en het is in 1 2 3 op. Geef ze een beker melk en het lijkt uren te duren voor die leeg is. Kennen julli...

Proefkonijn gezocht: biologische groeimelk Delhaize

Geef onze dochters een glas appelsap en het is in 1 2 3 op. Geef ze een beker melk en het lijkt uren te duren voor die leeg is. Kennen jullie dat? Zou het zijn omdat het geen bio melk is? Delhaize innoveert met een biologische groeimelk speciaal voor jonge kinderen vanaf 10 maanden. Het proberen waard!


In het assortiment van Delhaize bestaat er geen vloeibare BIO groeimelk van een nationaal merk. Vorige maand lanceerde Delhaize een eigen biologische groeimelk voor kinderen tussen 10 en 36 maanden. Deze melk bevat 10 vitaminen, calcium, ijzer en zink voor jonge jongeren. Bovendien worden alle Baby-producten van het merk 'Delhaize' gecontroleerd en gevalideerd door een kinderdiĆ«tist. 

Getest op Kinderen zkt 2 proefkonijntjes (letterlijk deze keer!) tussen 10 en 36 die deze biologische groeimelk (3 x 1 liter) willen proeven. Ben jij zo'n lekkerbek? Stel je snel kandidaat. Dat kan via een reactie hieronder of via de Facebookpagina https://www.facebook.com/getestopkinderen. Vermeld je naam, leeftijd en vertel waarom jij melk drinkt. Reageren kan tot en met woensdag 23 september.   

De verkoopprijs van dit product bedraagt 1,69 euro per liter, dat is slechts enkele centjes meer dan de niet-biologische groeimelk van grote merken. 


Meer weten?
http://shop.delhaize.be/nl-be/Baby-and-kids/Voeding

Foto
Delhaize 

De melk (3x 1 liter) moet afgehaald worden in Borsbeek. Verzenden via bpost kan ook. De verzendingskosten zijn dan voor jou. In ruil voor het product vragen we een verslag en foto's.