Na het succes van vorig jaar wil ZOO Antwerpen ook dit jaar de bezoekers extra bijzondere momenten laten beleven. Heel de zomervakantie verr...

Zoomer in de Zoo

Na het succes van vorig jaar wil ZOO Antwerpen ook dit jaar de bezoekers extra bijzondere momenten laten beleven. Heel de zomervakantie verrassen vier tot de verbeelding sprekende personages de bezoekers met unieke verhalen over de dierentuin. ZOO Antwerpen nodigt je bovendien uit in de ZOOmerbar in het midden van de stad.

Op verschillende locaties in het park vertellen de personages korte verhalen over de dieren, natuurconservatie en wetenschappelijk werk. Een unieke inkijk in de wereld achter de schermen van de ZOO! Pika (de okapi-freak), Harry (de duiker), Kaat (de cijferfanaat) en Jo van de ZOO ontvangen onze bezoekers elke dag van de zomervakantie in ZOO Antwerpen. De ZOOvertellingen zijn inbegrepen in een ZOO-bezoek. 

 

Van 28 juni tot en met 1 september wordt het Flamingoplein omgetoverd tot een bruisend terras met live optredens, verfrissende cocktails en een gloednieuw ijssalon. Sfeer en gezelligheid staan hier zeven dagen per week als headliner op de affiche en de iconische roze flamingo’s ontpoppen zich tot ongeĆ«venaarde backing vogels. 


 

Meer weten?

https://www.zooantwerpen.be