Het LEGO® Discovery Centre Brussels, een Merlin Entertainments attractie, is op zoek naar een nieuw team van VIP Mini Builders, kinderen van...

LEGO® Discovery Centre Brussels gaat op zoek naar zijn nieuwe VIP Mini Builders

Het LEGO® Discovery Centre Brussels, een Merlin Entertainments attractie, is op zoek naar een nieuw team van VIP Mini Builders, kinderen van 6 tot 10 jaar oud, die de Master Model Builders 12 maanden lang zullen begeleiden en inspireren. De inschrijvingsperiode is open tot 31 juli, waarna het VIP Mini Builder team bekend gemaakt wordt tijdens de finale die op 7 september bij LEGO Discovery Centre Brussels plaatsvindt. Schrijf je kind vanaf nu in om kans te maken om deel te worden van het exclusieve VIP Mini Builder team!


In het LEGO Discovery Centre is de aandacht volledig gericht op kinderen. Hun creativiteit en ideeën staan centraal en worden vertegenwoordigd door een team van VIP Mini Builders. Deze kinderen, tussen 6 en 10 jaar, krijgen een heel jaar lang gratis toegang tot het LEGO Discovery Centre. Maar dat is nog niet alles! De VIP Mini Builders mogen als eersten nieuwe ervaringen en activiteiten testen en advies geven. Zo helpen ze de Master Model Builders om de beleving in het LEGO Discovery Centre nog leuker en spannender te maken.

In het LEGO Discovery Centre geloven ze dat kinderen de toekomst zijn, en daarom is het essentieel dat hun stem wordt gehoord en dat het een plek is waar ze hun mening kunnen delen. Dankzij het VIP Mini Builder event en de vele andere activiteiten doorheen het jaar geeft de indoor attractie kinderen de kans om hun ideeën te delen en te bouwen aan hun zelfvertrouwen in een veilige en inclusieve omgeving.

Het LEGO® Discovery Centre Brussels, met een oppervlakte van meer dan 3.000 m² en 12 activiteitenzones, is een indoor attractie voor kinderen van 2 tot 10 jaar en hun families. Het centrum, dat in juni 2022 geopend wordt, bestaat nu 2 jaar en vernieuwt zijn team van VIP Mini Builders.

"Bij het LEGO Discovery Centre draait alles om de creativiteit en verbeelding van kinderen. Met onze vele activiteiten het hele jaar lang geven we kinderen een stem en laten we zien dat hun mening telt. We zijn trots dat we een plek kunnen bieden waar kinderen zichzelf kunnen zijn, hun ideeën kunnen delen en kunnen bijdragen aan magische momenten voor al onze bezoekers." zegt Master Model Builder Sieber.


Anna en haar mama deden vorig jaar mee en vonden het een super ervaring: "De activiteiten zijn verspreid en we zijn altijd benieuwd naar wat we zullen leren. Het is niet alleen leuk voor de VIP Mini Builder zelf, maar ook voor de familie. Als je een kind hebt dat heel erg van LEGO houdt, dan moet je zeker de uitdaging aangaan om VIP Mini Builder te worden."

De kinderen met de beste inzendingen worden uitgenodigd om op 7 september naar het LEGO Discovery Centre Brussels te komen voor de VIP Mini Builder Finale. Tijdens de finale ontmoeten de kinderen de Master Model Builders voor een halve dag vol speelplezier en uitdagingen waar ze de kans krijgen om hun fantasie de vrije loop te laten en hun mooiste creatie te ontwikkelen. Aan het einde van het evenement worden de VIP Mini Builders 2024/2025 bekendgemaakt.

Hoe neem je deel?
1. Maak een leuke, korte video waarin je kind zich voorstelt, vertelt waarom hij/zij VIP Mini Builder wil worden en zijn/haar eigen LEGO creatie toont.
2. Surf naar deze link en schrijf hen in voor 31/7.
3. Wacht vol ongeduld af of jouw kind gekozen wordt voor de VIP Mini Builder finale op 07/09!