Samson & Marie hebben zin in de zomer en om dat te vieren brengen ze deze week hun nieuwe single en videoclip Naar zee uit. Met dit vrol...

‘Naar Zee’

Samson & Marie hebben zin in de zomer en om dat te vieren brengen ze deze week hun nieuwe single en videoclip Naar zee uit. Met dit vrolijke nummer is het iconische duo klaar voor een zonnige vakantie in eigen land. Voor de fans van Samson zal het meezingen extra makkelijk zijn. Eerder heeft Samson met zijn vorige baasje Gert het nummer Naar Zee al eens opgenomen. Met Marie is er een nieuwe versie van gemaakt.


Met deze single en videoclip kom je helemaal in de vakantiestemming,’ laat Marie weten. ‘Gewoon in eigen land. Dus niet naar de Antillen of Spanje, maar een vakantie aan onze eigen kust. Ik ben klaar voor de zomer.’ In de videoclip is te zien hoe Samson & Marie er met hun vrienden Turnleraar Tarik, Bakkerin Florentine, Brandweerman Bill, Kunstenares Trees en natuurlijk de Burgemeester een zomers feestje van maken.

Samson & Marie hebben Naar zee in een nieuw jasje gestoken. In 2008 heeft Samson met Gert dit nummer uitgebracht bij hun filmalbum Hotel op Stelten. ‘Wat ook leuk is; we maken in de videoclip een knipoog naar de clip van bijna zeventien jaar geleden’, zegt Marie.

De singles, die Samson & Marie uitbrengen, zijn succesvol. De laatst drie zomersingles werden tot nu toe 2,5 miljoen keer beluisterd. Het nummer Naar Zee zal komende zomer veel te horen zijn op de festivals waar Samson & Marie zullen optreden. Zij krijgen het druk de komende tijd, want ook de zomershow in Plopsaland De Panne komt voor de derde keer terug. Vanaf 22 juli tot en met 18 augustus zijn Samson & Marie samen met de Burgemeester en Brandweerman Bill daar te zien. Aan het eind van het jaar keert voor de derde keer de Kerstshow in de kerstvakantie terug in Plopsaland De Panne. Vanaf april 2025 zijn Samson & Marie in Nederland te zien met hun Circusshow

De single Naar zee is sinds gisteren hier te beluisteren. Vanaf vandaag is de videoclip te zien op het Samson & Marie YouTube kanaal en Studio 100 TV.