Fisher-Price® is trots om Planet Friends™ te introduceren, een collectie die niet alleen vreugde opwekt, maar ook gebruik maakt van duurzame...

Fisher-Price® lanceert Planet Friends™-lijn

Fisher-Price® is trots om Planet Friends™ te introduceren, een collectie die niet alleen vreugde opwekt, maar ook gebruik maakt van duurzamere materialen en de principes van verantwoord productbeheer integreert. Met zorg ontworpen en met het oog op een respectvolle benadering van de planeet, brengt deze lijn bedreigde en kwetsbare diersoorten samen, waaronder een panda, een sneeuwluipaard, een olifant en een zeeschildpad.

 

Fisher-Price weet dat kinderen het best leren door te spelen, daarom is het van groot belang dat ze toegang hebben tot speelgoed dat bijdraagt aan een duurzamer klimaat. De Planet Friends-lijn is zowel krachtig als speels, gemaakt van stoffen die bestaan uit 80% tot 95% gerecycled plastic uit post-consumer materiaal. Dit is in lijn met Mattel's doel om 100% gerecycled, recyclebaar of bio-based plastic materialen te gebruiken in haar producten en verpakkingen in 2030.

"Mattel is toegewijd aan het ontwikkelen van producten die beter zijn voor de planeet, door het gebruik van duurzamere materialen en door de integratie van principes van verantwoord productbeheer en circulair ontwerp. Met stoffen die over de hele lijn worden gebruikt en die gemaakt zijn van 80% tot 95% post-consumer gerecycled plastic en het gebruik van voornamelijk FSC-gecertificeerde verpakkingen, zijn we er trots op om Planet Friends™ toe te voegen aan de groeiende reeks producten die gemaakt zijn van duurzamere materialen die we de afgelopen jaren hebben uitgebracht over een aantal van onze merken."  - Mignon Senuta, Senior Director, Global Sustainability and Social Impact, Mattel.

 

 

Meer weten?

https://shopping.mattel.com/pages/fisher-price