Je favoriete stripfiguren zorgen er deze zomer voor dat je je geen moment verveelt. Zon, regen, in de zetel of onderweg... Neem ze overal me...

Met je favoriete stripfiguren verveel je je niet deze zomer

Je favoriete stripfiguren zorgen er deze zomer voor dat je je geen moment verveelt. Zon, regen, in de zetel of onderweg... Neem ze overal mee naartoe!


Eerste stripverhaaltjes om zelf te lezen: De Smurf die geen geduld heeft
Ongeduldige Smurf wil altijd meteen krijgen wat hij wil. En wanneer de Smurfen een show organiseren voor de verjaardag van Grote Smurf, wil hij dolgraag een speciale voorstelling geven als acrobaat. Maar acrobaat word je niet zomaar: je moet veel oefenen. En dat is nu net waar Ongeduldige Smurf geen geduld voor heeft...

Neem hier een kijkje in het boek.

Suske en Wiske: Spelletjes voor onderweg
Met dit leuke boek van je favoriete striphelden verveel je je nooit meer onderweg. Het zit vol leuke spelletjes die je alleen of met z’n twee├źn kunt spelen. Zo zit er in dit boek een rooster om oxo te spelen en een ganzenbord. Maar ook sudoku’s, binaire puzzels, doolhoven en nog zoveel meer leuke spelletjes komen aan bod. En dankzij de uitwisbare pagina’s en de stift die voorzien is van een wisser kun je zo vaak opnieuw beginnen als je maar wilt.
 

Neem hier een kijkje in het boek.


Jommeke: Spelletjes voor onderweg
In dit spelletjesblok met spiraalband vind je tekenopdrachten, sudoku's, doolhoven ... maar ook spelletjes om samen te spelen als je onderweg bent. Wie heeft als eerste vier op een rij? Kun jij het woord raden voordat je beurten op zijn? En kun jij de code kraken die jouw reisgenoot verzonnen heeft? Dankzij de stift en uitwisbare pagina's kun je de spelletjes zo vaak spelen als je wilt. Door het handige reisformaat neem je dit boek overal mee naartoe!

Neem hier een kijkje in het boek.


F.C. De Kampioenen Het grote Mark Vertongen spelletjesboek
Dit spelletjesboek staat in het teken van de meest onhandige Kampioen: Markske! Zoek de Supermark die anders is dan alle anderen, breng Mark naar zijn Bolleke en kraak de code van zijn gsm (die hij zelf vergeten is). Natuurlijk gaat er in dit spelletjesboek ook van alles mis: Mark wiste alle klinkers in het kruiswoordraadsel, verving de cijfers door letters in de sudoku en liet zelfs een andere Kampioen een volledige pagina van ZIJN spelletjesboek inpikken ... Lach- en speelplezier verzekerd met dit leuke spelletjesboek van Mark!

Neem hier een kijkje in het boek.