Bereid je met deze twee boeken voor op het EK-voetbal: UEFA EURO 2024 De officiële gids en F.C. De Kampioenen Voetbalspelletjesboek . Het EK...

Bereid je voor het op het EK

Bereid je met deze twee boeken voor op het EK-voetbal: UEFA EURO 2024 De officiële gids en F.C. De Kampioenen Voetbalspelletjesboek. Het EK start op 14 juni 2024 in Duitsland, maar als voetbalfan wist je dat natuurlijk al. 

 

UEFA EURO 2024. De officiële gids is de perfecte voorbereiding op het grootste toernooi van het Europese voetbal. Boordevol statistieken en feiten, deskundige analyses van elk team, de sterspelers en hun kansen op succes is dit boek essentieel leesvoer voor voetbalfans van alle leeftijden. Met info over de 10 stadions, magische momenten in meer dan 60 jaar competitie en een speelschema waarop je je eigen pronostiek kunt invullen.

  • Alles over EK-voetbal 2024 in één boek
  • Met speelrooster om in te vullen

 

Ben jij net zo'n fan van voetbal als de Kampioenen? Leef je dan uit met de vele spelletjes in dit leuke voetbalspelletjesboek. En wil je er een echte match van maken? Knip dan de figuren van de Kampioenen op de backcover uit en speel het F.C. De Kampioenen voetbalbordspel. Moet je een beurt overslaan omdat je de ruit bij Fernand ingetrapt hebt of mag je vier vakjes vooruit omdat je een doelpunt hebt gemaakt? Wie bereikt als eerste de voetbalbeker? Veel plezier!


  • Spelletjesboek in het teken van voetbal
  • Met een flap aan de frontcover (speelbord)
  • Met een flap aan de backcover (speelfiguren van de F.C. De Kampioenen)
  • Ideaal om je voor te bereiden op het EK 2024Meer weten?

https://www.standaarduitgeverij.be