We stuurden Lindsey samen met haar dochtertje Milou (4,5 jaar) en knuffelhond Goofy naar Beestenboel aan boord in de cinema. Ze lieten ons e...

Beestenboel aan boord

We stuurden Lindsey samen met haar dochtertje Milou (4,5 jaar) en knuffelhond Goofy naar Beestenboel aan boord in de cinema. Ze lieten ons enthousiast weten wat ze van deze beestige film vonden. #publiciteit


 

Vini en Tom, twee vrolijke muizen, vangen per ongeluk een gesprek tussen God en Noach op, waarin Noach de taak krijgt om slechts één koppel van elke diersoort in zijn ark te verwelkomen. De avontuurlijke muizen slaan hun pootjes ineen en bedenken een plan om stiekem de ark binnen te glippen. Beestenboel aan Boord is een avontuurlijk en spannend verhaal voor het hele gezin waarin samenwerking en muziek als wapens dienen tegen de grotere dieren die de baas spelen. 

 

"We moesten erg lachen om de zangkwaliteiten van leeuw. En de woordspelingen. Het leukste personage was ongetwijfeld de kakkerlak, omwille van het wel/niet dood zijn momentje."


"De film heeft geen enkel moment verveeld door afwisseling van grappige en leerrijke momenten. We hebben samen genoten van een leuke dierenfilm ❤️"

 

Je kan de film zelf gaan bekijken in je favoriete cinema. Meer informatie vind je hier#publiciteit