Voorbije vrijdag ging de nieuwe Plop Show “De Knuffelbeer” in première in CC Het Bolwerk in Vilvoorde. Plop blijft populair, en niet alleen ...

Een magisch avontuur met 'De Knuffelbeer'

Voorbije vrijdag ging de nieuwe Plop Show “De Knuffelbeer” in première in CC Het Bolwerk in Vilvoorde. Plop blijft populair, en niet alleen bij de kleinste fans. In december stonden de kabouters meerdere keren in het Antwerpse Sportpaleis voor De Grote Sinterklaasshow en de Studio 100 SingAlong. De komende maanden trekken Kabouter Plop, Smal, Kwebbel en Klus door Vlaanderen met hun eigen theatershow.

 

“We zijn heel blij om opnieuw op het podium te staan. Het is fijn om te zien dat onze liedjes zo geliefd blijven bij het publiek”, zegt Kabouter Plop.“De knuffelbeer is een show vol verrassingen en plezier, waar alle ploppertjes zich kunnen herkennen in de avonturen van de kabouters.”

Smal heeft van haar oma een step gekregen. Ze is er superblij mee. Maar Klus wil er absoluut mee rijden en breekt het stuur. Gelukkig weet Plop raad. Hij kent een speelgoedherstelkabouter die alle speelgoed kan repareren. De kabouters vertrekken naar het speelgoedatelier om de step te laten herstellen. Terwijl Plop, Kwebbel en Smal een stuur voor de step zoeken, heeft Klus veel plezier met al dat speelgoed. Hij maakt een rommeltje van het speelgoedatelier. Klus moet alles opruimen, maar heeft daar geen zin in. Een sprekende knuffelbeer helpt Klus met het vervelende taakje… maar wie is die knuffelbeer eigenlijk?

Plop en zijn vrienden komen nog naar Puurs, Geraardsbergen, Heist-op-den-Berg, Oostende, Antwerpen en Asse.

 

Meer weten?
Studio100.com