Van 15 tot en met 24 maart staat Vlaanderen - van Kortrijk tot in Hasselt - volledig in het teken van technologie en innovatie. Hét hoogtepu...

10 dagen tech

Van 15 tot en met 24 maart staat Vlaanderen - van Kortrijk tot in Hasselt - volledig in het teken van technologie en innovatie. Hét hoogtepunt van tien dagen tech? Het grootse FTI Slotfestival op zaterdag 23 en zondag 24 maart in het Sportpaleis én de Lotto Arena in Antwerpen. En ja, Technopolis is er ook bij!


Waar ben ik goed in? Wat kan ik later worden? Bezoek het STEM-paviljoen op het FTI Slotfestival en ontdek de jobs van de toekomst via honderden workshops aangeboden door de Vlaamse Universiteiten, Hogescholen, Nerdland én Technopolis.


Stap in de toekomst met Nerdland en Technopolis
Wat dacht je van een spelletje blad-steen-schaar tegen een robot om te beginnen? Je kan er ook een telescoop maken, superslijm creëren, testen hoe zonnecrème werkt en programmeren in Minecraft. Of beter nog, de wondere wereld van AI en VR ontdekken!

 

Zone FTI for Kids
Niet te missen: hier worden kids vanaf 8 jaar op een nieuwe show rond technologie getrakteerd.
 

Ontdek alles over het FTI Slotfestival

Wist je dat de snelste weg naar Mars voor Elon Musk via Vlaanderen loopt? En dat de boeren in de toekomst eerder drones zullen aansturen? Of dat je vanachter een computer een volledige haven kan aansturen? Je ontdekt het antwoord op deze en nog vele andere vragen in de thematische zones op het FTI Slotfestival!Meet weten?

https://fti.vlaanderen/