Zet je schrap voor heel wat Sinteressante programma’s op Ketnet en Ketnet Junior. Op zondag 3 december kun je op Ketnet kijken naar de telev...

Sinteressante programma’s

Zet je schrap voor heel wat Sinteressante programma’s op Ketnet en Ketnet Junior. Op zondag 3 december kun je op Ketnet kijken naar de televisiepremière van de film Sinterklaas en Koning Kabberdas. Ook de films Ay Ramon en Sinterklaas en de wakkere nachten worden heruitgezonden.


Verder kun je ook dit jaar kijken naar het legendarische Dag Sinterklaas, waarin je alles te weten komt over de Sint en zijn vrienden. In Sintervraagje delen kinderen tips en gaan op zoek naar antwoorden op vragen als ‘wat schrijf je het beste in een brief aan de Sint?’, ‘hoe hebben Sinterklaas en Zwarte Piet elkaar leren kennen?’ en ‘wordt de Sint wel eens verliefd?’. Het magazine De Sintkrant zit boordevol liedjes, raadsels en knutseltips. Het zijn de vrienden van Sinterklaas zelf die aan de slag gaan: zo gaat Conchita aan het knutselen en vermaken Kneta en Palomita zich met de leukste spelletjes.Ramon, de verzorger van Sinterklaas’ paard Slechtweervandaag, heeft zijn eigen podcast. In Sinterklaas: De Ramontische RadioRodeo praat hij met Conchita, professor Herman Van den Uytleg en Kneta Knieschijf. Als je Ramon een beetje kent, dan weet je dat het hilarisch is, met rubrieken als ‘De flauwe mop’, ‘Verhaaltje over een mama’ en ‘Reclame’.

De allerkleinsten kunnen bij Ketnet Junior luid meedoen met Sarah zingt, waarin een hele reeks bekende Sinterklaasliedjes aan bod komen. In Kaatjes kameraadjes roepen Kaatje, Kamiel, Viktor en Frits en Frats de hulp in van kinderen om een antwoord te vinden op allerhande vragen over de komst van de Sint.

 
Meer weten?

www.ketnet.be

 

Foto's

© VRT