Een wandeling van 13 kilometer maken? Je kinderen zullen je niet graag horen komen... Maar een skeelerroute van 13 kilometer aan de kust van...

Sport en sightseeing in Koksijde-Oostduinkerke

Een wandeling van 13 kilometer maken? Je kinderen zullen je niet graag horen komen... Maar een skeelerroute van 13 kilometer aan de kust van Koksijde-Oostduinkerke langs de meest bijzondere plekjes in en rond de regio: daar gaan ze waarschijnlijk wel graag op in! Deze route biedt de perfecte balans tussen sportieve activiteit en het ontdekken van de verborgen juweeltjes van de omgeving, en geeft je de ideale gelegenheid om je skeelervaardigheden te verbeteren.

 

Het startpunt van deze sportieve uitdaging bevindt zich bij sportpark Hazebeek, en de route is zorgvuldig bewegwijzerd. Zo kun je je volledig concentreren op de rit en het verkennen van nieuwe plekken.

Terwijl je met volle snelheid rijdt, voert de route je langs het prachtige Koksijde Golf ter Hille. Hier kun je genieten van weidse uitzichten over de groene fairways en golfbanen.


Vervolgens gaat de route verder langs de schilderachtige vaart, waar het kabbelende water en de vrijheid van het skeeleren zorgen voor een rustgevende ambiance.

Na de vaart bereik je het idyllische Wulpen, een landelijk gebied doordrenkt van charme en karakter.

Last but not least brengt de route je naar de Nieuwe Basis, een recreatiegebied waar je kunt pauzeren, je skeelers kunt uittrekken en heerlijk op adem kunt komen.

Daag jezelf uit met de nieuwe skeelerroute en (her)ontdek Koksijde-Oostduinkerke tijdens een gezond en plezierig avontuur op wieltjes. De route is geschikt voor zowel ervaren als beginnende skeelerliefhebbers.
Meer weten?

www.koksijde.be/skeelerroute