Hou je van Escape Rooms? Is een dag vol puzzels en raadsels echt iets voor jou? Ga je graag een uitdaging aan met vrienden of familie? Plaat...

De Belgian Escape Days komen eraan

Hou je van Escape Rooms? Is een dag vol puzzels en raadsels echt iets voor jou? Ga je graag een uitdaging aan met vrienden of familie? Plaats 19 en 20 november dan maar in je agenda, want de Belgian Escape Days komen eraan! Laat je een volledig weekend onderdompelen in de wereld van Escape Rooms in de Brabanthallen van Leuven en maak kans op tal van leuke prijzen.

 

De Leuvense Brabanthallen bieden je dit weekend, op 19 en 20 november, een weekend vol avontuur aan met de Belgian Escape Days.

De beste spelers kunnen er deelnemen aan het BK Escape Rooms 2022. Wordt jouw team Belgisch Kampioen Escape Rooms 2022? Ontdek hieronder hoe je je kan kwalificeren en bemachtig jouw ticket voor de grote finale van het BK Escape Rooms in de Brabanthallen!


Stap 1: Boek een Escape Room bij één van de fysieke locaties en ontsnap binnen de tijd! (1/2)
Stap 2: Ontvang jouw Gouden Ticket!
Stap 3: Los een reeks online puzzels zo snel mogelijk op om de online kwalificaties te overleven. (2/2)
Stap 4: Is jouw team bij de snelste teams, dan worden jullie geplaatst voor de finales van het BK Escape Rooms op 19-20 november 2022!

De echte fanaten onder jullie kunnen zich dan weer laten overweldigen door de ‘Grootste Pop-Up Escape Room van België’ – Sponsored by BEFEB, de Belgische Escape Room federatie. Deze unieke Pop-Up Escape Room werd speciaal ontworpen voor de Belgian Escape Days, en zal enkel en alleen speelbaar zijn tijdens dit weekend! Een niet te missen ervaring dus!
 
Tot slot kunnen de meer milde Escape en spelliefhebbers ook terecht op dit event via een basisticket dat toegang geeft tot een volledige dag met +30 Escape Rooms, talrijke Escape activiteiten, en andere uitzonderlijke spelervaringen.Meer weten?

https://entrytickets.be/belgian-escape-days/2022