De magnetische blokken van Magicube laten zien dat de verbeelding van een kind geen grenzen heeft! Al vanaf 1 jaar oud kunnen kinderen aan d...

Bouwen is leuk en gemakkelijk!

De magnetische blokken van Magicube laten zien dat de verbeelding van een kind geen grenzen heeft! Al vanaf 1 jaar oud kunnen kinderen aan de slag met deze kleurrijke blokken om de meest bijzondere bouwwerken te maken. Door gebruik te maken van de onzichtbare en magische eigenschappen van magnetisme, kunnen kinderen hun fantasie de vrije loop laten terwijl ze kleurrijke 3D-modellen bouwen.

 

Met de unieke klik, prachtige kleuren en krachtige magneten van Geomag maakt Magicube het gemakkelijk voor zelfs de allerkleinsten om oneindig veel figuren te bouwen. De bouwblokken bestaan uit magnetische kubussen die via alle kanten aan de andere kubussen kunnen worden geklikt. Zo kunnen kinderen alles bouwen wat ze maar bedenken! Een katje met blauwe oren? Geen enkel probleem. Een hoge toren die niet uit elkaar valt? Fluitje van een cent. Met Magicube kunnen kinderen vanaf 1 jaar oud beginnen aan het ontdekken van de oneindige mogelijkheden van Geomag!  

 Geomag is een ingenieus maar eenvoudig constructiesysteem met magnetische staven, bollen en bouwstenen waarmee kinderen oneindig veel driedimensionale figuren kunnen bouwen. Door de magneten, hoogwaardige materialen en sterke constructie wordt bouwen leuk en gemakkelijk. Zo stimuleert het speelgoed hun ruimtelijk inzicht, ontwikkelt het de bouwknobbel en zet aan tot creativiteit en logisch denken. Wanneer kinderen jong beginnen, dan zijn ze later echte professionals en in staat de moeilijkste bouwwerken in elkaar te zetten.

Een nieuwe stap voorwaarts voor het revolutionaire magnetische constructiesysteem Magicube: de bouwstenen zijn gemaakt van 100% gerecycled plastic. Zo helpt Magicube bij het creƫren van een duurzamere wereld!Meer weten?

http://www.selectatoys.com/