We stuurden broertjes Wout en Kobe deze vakantie naar de Vlaamse avant-première van DC Club van Super-Pets van Warner Bros. Pictures. Hun ee...

Een TOP film met een leuke verhaallijn!

We stuurden broertjes Wout en Kobe deze vakantie naar de Vlaamse avant-première van DC Club van Super-Pets van Warner Bros. Pictures. Hun eerste reactie? "Het was een TOP film met een leuke verhaallijn!"

 

In DC Club van Super-Pets zijn Krypto de Superhond en Superman elkaars allerbeste vrienden. Ze hebben dezelfde superkrachten en bestrijden samen de misdaad in Metropolis. Als Superman en de rest van de Justice League ontvoerd worden, moet Krypto een bonte beestenbende uit het asiel leren om te gaan met hun nieuwe krachten. Met hulp van Ace de hond, PB het hangbuikzwijn, Merton de schildpad en Chip de eekhoorn zal hij de superhelden moeten redden.

 

"De film begon erg spannend", vertelt Kobe. "En ook het vervolg van de film was mooi. En soms ook grappig door de unieke personages", vult Wout aan. "Deze film verdient zeker een 4 op 5 van ons. We hebben er allemaal van genoten en zouden deze film nog wel een keertje kunnen zien!!!"

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Meer weten?

https://kinepolis.be/nl/films/de-club-van-superpets