Missen jouw kinderen de juf of meester al? Zijn ze leergierig en willen ze bezig blijven? Dan zijn de Zwijsen speldozen misschien wel iets v...

Spelend leren in de zomer

Missen jouw kinderen de juf of meester al? Zijn ze leergierig en willen ze bezig blijven? Dan zijn de Zwijsen speldozen misschien wel iets voor hen? Een schrijfkoffer, telspel, cijferbingo of letterbingo?

Fiep Westendorp letter schrijfkoffer, 3 - 6 jaar, €15,99

 Met deze koffer leren kinderen spelenderwijs schrijven door het overtrekken van de letters van het alfabet. Op de schrijfkaarten staat een kleine letter, een grote letter, een dierenillustratie van Fiep Westendorp én een woord. Ook voor kinderen die al kunnen lezen, blijven de kaarten zo interessant. En er zijn voorbereidende schrijfopdrachten voor de allerkleinsten.


Jules telspel - Annemie Berebrouckx, 3 - 5 jaar, € 13,50
Spelenderwijs leren tellen is een feest met dit Jules spel! Kinderen gooien om de beurt met de dobbelsteen, tellen het aantal ogen en pakken een dobbelsteenfiche met hetzelfde aantal ogen. Ze kunnen de cijfers herkennen óf de vingers óf de plaatjes tellen. Het spel kan zo op verschillende niveaus gespeeld worden en is geschikt voor kinderen die leren tellen en voor kinderen die al kunnen tellen.


Rompompom cijferbingo, 4 - 6 jaar, € 13,50
Hoe gezellig is het om samen met Pompom een potje bingo te spelen? Spelenderwijs leren kinderen de cijfers op een veelzijdige manier kennen. 1 t/m 10 wordt verbeeld met cijfers, vingerbeelden en dobbelstenen. Hierdoor kunnen jonge en oudere kinderen samen spelen. Daarnaast leren kinderen vormen herkennen.


Woezel en Pip letterbingo, 3 - 6 jaar, € 13,50
Hoe leuk is het om de letters van het alfabet te leren door het spelen van een potje bingo? Het spel is door de eenvoudige opzet met jong en oud te spelen. Kinderen dagen hun ouders uit of spelen deze letterbingo gezellig met een vriendje of vriendinnetje. Het spel is ook ideaal voor kinderfeestjes.

 

Meer weten?

https://www.standaarduitgeverij.be