Heerlijke vakantiedagen, daar horen de beste snelle spellen van 999Games bij! Een picknick in het park of gewoon verfrissen met een ijsje? N...

Proefkonijn gezocht: Zinga

Heerlijke vakantiedagen, daar horen de beste snelle spellen van 999Games bij! Een picknick in het park of gewoon verfrissen met een ijsje? Neem een reactiespel en beleef op extreem korte tijd de meest hilarische momenten. #publiciteit


De spellen halen je beste reactievermogen en focusgezicht naar boven, maar brengen je vooral heel veel plezier. Gemakkelijk overal mee naartoe te nemen en eenvoudig aan te leren. Perfect dus om te spelen met kinderen of tijdens een uitje met vrienden. Probeer ze nu, want het is altijd #tijdvooreenspelletje !

 Wie rekent het snelst? Werp de dobbelstenen, noem de combinatie en kruis zo snel mogelijk 5 getallen op een rij aan op je scoreblok. De eerste speler die een juiste combinatie vindt met een getal en kleur slaat zo snel mogelijk op de bel. Snel rekenen en snel op de bel drukken is dus de boodschap. Ben je té snel en heb je een fout gemaakt? Dan lig je na drie fouten uit het spel. Opletten geblazen dus! Wie als eerste 5 correcte combinaties op rij heeft ingevuld wint en roept "ZINGA!".

 

 

Getest op kinderen zkt een snelle rekenaar. Iets voor jou? Stel je snel kandidaat. Dat kan per mail naar getestopkinderen@gmail.com of via onze sociale media. Vertel ons je naam, leeftijd en laat weten tot hoeveel jij kan tellen! Reageren kan tot en met dinsdag 12 juli.

 

 

Meer weten?

https://www.999games.nl/zinga.html

#publiciteit