Leren lezen? Dat doe je toch gewoon met je favoriete stripfiguur! Zalig! Suske en Wiske of Jommeke? Het kan allebei! Of liever F.C. De Kampi...

Leren lezen met je stripheld

Leren lezen? Dat doe je toch gewoon met je favoriete stripfiguur! Zalig! Suske en Wiske of Jommeke? Het kan allebei! Of liever F.C. De Kampioenen? Ook dat kan! 


Suske en Wiske Junior - Mijn grote AVI-leesboek is een dik verzamelbundel met maar liefst vier AVI-verhalen op drie verschillende niveaus:
* Pak me dan! (AVI Start / AVI 1)
* De kat (AVI M3 / AVI 2)
* Een heks in het dorp (AVI M3 / AVI 2)
* Wat hoort Wiske daar? (AVI E3 / AVI 3)


Het leesniveau AVI Start / AVI 1 is voor beginnende lezertjes. AVI M3 / AVI 2 komt overeen met de gemiddelde leesvaardigheid in het midden van het eerste leerjaar / groep 3. Het leesniveau AVI E3 / AVI 3 komt overeen met de gemiddelde leesvaardigheid aan het einde van het eerste leerjaar / groep 3. Hierdoor groeit het boek een heel leerjaar mee met jouw kind.

Dit boek van 112 bladzijden verschijnt op 2 augustus, is geschikt vanaf 6 jaar en kost € 13,99.

Jommeke - Mijn grote AVI-leesboek is een dik verzamelbundel met maar liefst vier AVI-verhalen op vier verschillende niveaus:
* Jom en de bal
* Jom zoekt de schat
* Jom en de hoed
* Fil maakt een grap
Van AVI-start tot M4: zo groeit je kind mee met de avonturen van Jommeke!

  

Jommekes avonturen zijn geschreven op het niveau van beginnende lezertjes. Door de vier verschillende niveaus gaat het boek mee van het eerste leerjaar tot het midden van het tweede leerjaar.


Dit boek van 112 bladzijden verschijnt op 2 augustus, is geschikt vanaf 6 jaar en kost € 13,99. 

F.C. De Kampioenen AVI M3: Paulien gaat op reis
paulien gaat op reis.
mark en bieke gaan mee.
ze gaan op kamp.
maar het weer is heel nat.
is dat erg?
nee hoor, fernand weet raad!

Deze AVI-verhalen van F.C. De Kampioenen zetten volop in op leesplezier. Beginnende lezertjes vinden er hun favoriete helden uit de tv- en stripreeks in terug, en ook de typische kampioenenhumor en -gezelligheid mogen natuurlijk niet ontbreken. De teksten sluiten bovendien naadloos aan bij de AVI-normen van op school.

Ook dit boek verschijnt op 2 augustus, het telt 32 bladzijden, is geschikt vanaf 6 jaar en kost € 9,99.Meer weten?

https://www.standaarduitgeverij.be/