Het Domein van de Grotten van Han verwelkomt zijn bezoekers tijdens de paasvakantie. Het begin van de lente markeert de heropening van de un...

Paasvakantie op het Domein van de Grotten van Han

Het Domein van de Grotten van Han verwelkomt zijn bezoekers tijdens de paasvakantie. Het begin van de lente markeert de heropening van de unieke accommodaties van het Domein: de Boomtenten en het Cocoon Village. En als verrassing komt Alice op bezoek in het wonderlijke Land van Han want ze is op zoek naar het witte konijn.

 

Dit jaar komt Alice op bezoek in het wonderlijke land van Han van 16 tot 18 april. Alice zal worden ondergedompeld in de gekke en fantasierijke sfeer van het Wonderland.

 

Wat staat er zoal op het programma? Een optocht van wonderlijke figuren, een verhalenverteller, goochelaar, een ambachtsmarkt met een veertigtal standhouders (waaronder hoeden, kaarsen, juwelen, houtwerk, lederwaren, gepekeld vlees, snoepgoed en nog veel meer). Een grimeur tovert ook de kinderen om in fantasierijke figuren. Gedurende het hele weekend wordt er trouwens een wedstrijd voor het mooiste kostuum georganiseerd waarbij je leuke prijzen kan winnen. Dus haal je gekke hoeden en extravagante kostuums maar boven!

  

De vraag blijft echter waar het gehaaste witte konijn is, dat weer te laat komt! Alice is hem
kwijt. Hij werd het laatst gezien in de Grot van Han en daarna in het Wildpark. Kan jij mee
helpen zoeken? Degene die hem vindt, krijgt van Alice een heerlijke verrassing. De festiviteiten worden afgesloten op Paasmaandag 18 april met een eierzoektocht en een leuk vraag- en antwoordspel.

 Meer weten?

www.grotte-de-han.be