Met hun zachte vacht en grote ogen, worden de Lumo Stars zeker jouw lievelingsknuffels. Deze pluche diertjes zijn niet alleen schattig, maar...

Welkom in een betoverende en speelse wereld

Met hun zachte vacht en grote ogen, worden de Lumo Stars zeker jouw lievelingsknuffels. Deze pluche diertjes zijn niet alleen schattig, maar hebben ook allemaal een eigen persoonlijkheid en naam.


Lumo Stars zijn gebaseerd op het kinderboek Northern Brights en zijn in Finland ontworpen. Deze diertjes nemen je mee in een magische wereld vol met besneeuwde bossen, ijzige landschappen en een betoverende sterrenhemel. Benieuwd naar wat jouw Lumo Stars zo bijzonder maakt? Download dan de gratis Lumo Stars app en scrol naar jouw knuffel. Heb je jouw knuffel gevonden? Scan dan de QR-code om meer over jouw Lumo Stars te weten te komen! 

In de app kun je niet alleen voor jouw Lumo Stars zorgen door ze te wekken of rond bedtijd in te stoppen, maar je kunt ook met jouw Lumo Stars spelen! Spring op de trampoline of kom te weten wat de favoriete hobby van jouw knuffel is. Juist zin in een feestje? Ga dan na wanneer jouw Lumo Stars jarig is en voer ze hun lievelingseten.  

Naast de pluche knuffels bevat de uitgebreide Lumo Stars collectie ook verzamelfiguurtjes, verrassingseieren, tassen, babyspeelgoed, spelletjes en puzzels.


Meer weten?