Wanneer die eerste narcissen tevoorschijn komen, weten we het zeker: de lente is aangebroken. Bovendien doen deze bloemen ons ook meteen aan...

Ga tijdens Pasen creatief aan de slag met Lotus Madeleine

Wanneer die eerste narcissen tevoorschijn komen, weten we het zeker: de lente is aangebroken. Bovendien doen deze bloemen ons ook meteen aan Pasen denken en aan de heerlijke paasbrunch die ons te wachten staat. Met de Lotus Madeleines kunnen we alvast voor een ideale versnapering zorgen. Dit fluweelzachte cakeje is namelijk niet alleen verrukkelijk maar ook de perfecte basis voor creatieve desserts. Haal familie en vrienden erbij en maak er een gezellig moment van!

 

Tover je paasbrunch om tot een onvergetelijk moment door zelf aan de slag te gaan met Lotus Madeleines. Er is toch niets gezelliger dan samen te kokkerellen. Ook een ideale activiteit voor tijdens de paasvakantie bijvoorbeeld. Haal je hele gezin erbij en laat je helemaal gaan. Papa, mama, oma en opa: de Madeleines zijn er voor iedereen. Je hoeft helemaal geen keukenprinses te zijn om iets leuks op tafel te toveren. Bovendien heb je zelfs keuze in overvloed: ga je voor de klassieke Madeleine, die met lekkere chocoladecakevulling of een met zachte amandelsmaak?

Om het je gemakkelijk te maken heeft Lotus al enkele recepten bedacht, maar je bent natuurlijk helemaal vrij om zelf creatief te zijn. Of je nu een tiramisu wil maken of het toch bij een Madeleine egeltje houdt: alles kan en alles mag. Toch is er één recept dat eruit springt in deze periode: de Lotus Madeleine konijntjes. Je kan ze heel eenvoudig omtoveren tot ware Madeleine paashaasjes! Wie wil er nu geen schattig dessert? Nog leuker: daag je vrienden en familie uit om paashaasjes te maken. En wie weet wordt die van jou de mooiste! Maar voor welk recept je ook gaat, het eindresultaat wordt zeker en vast heerlijk. Hieronder alvast eentje om je te inspireren.Meer weten of recepten?

https://www.lotusbakeries.be/nl/recepten