Met het nieuwe spel Drijfzand van Megableu ga je op avontuur in de veilige omgeving van je eigen woonkamer. Durf jij het aan? Waan je dan al...

Proefkonijn gezocht: Drijfzand

Met het nieuwe spel Drijfzand van Megableu ga je op avontuur in de veilige omgeving van je eigen woonkamer. Durf jij het aan? Waan je dan als een echte ontdekkingsreiziger in de jungle en probeer veilig het kamp te bereiken! Slinger en spring door de jungle!

 

Tracht je ontdekkingsreiziger veilig naar het kamp te brengen! Onderweg wordt hij overspoeld door modderstromen, slingert hij van liaan naar liaan en moet hij hoog en droog op een veilige rots zien te landen. Let ook op dat je niet wegzakt in het drijfzand tot enkel je hoedje nog over is! En dan is er natuurlijk nog de krokodil die ergens in het moeras op de loer ligt...Kom jij als eerste bij het kamp?


Leeftijd: vanaf 6 jaar
Aantal spelers: 2 tot 4 spelers 

 

 

 

Getest op kinderen zkt een proefkonijn dat geen schrik heeft van Drijfzand. Dan komt dit gezelschapsspel jouw richting uit! Iets voor jou? Stel je snel kandidaat. Dat kan per mail naar getestopkinderen@gmail.com of via onze sociale media. Vertel ons je naam, leeftijd en laat weten wat je zou doen in de buurt van drijfzand! Reageren kan tot en met dinsdag 8 maart.Meer weten?

https://www.megableu.com/nl/