Het is zo donker en zo koud en zo mistig. Het lijkt wel tijd voor een winterslaap? En het enige wat je daarvoor nodig hebt is een... goede m...

Slaapwel!

Het is zo donker en zo koud en zo mistig. Het lijkt wel tijd voor een winterslaap? En het enige wat je daarvoor nodig hebt is een... goede matras! De babymatrassen van IKEA scoren erg goed in de test van Test Aankoop. Getest op kinderen liet de IKEA Krummelur testen. Slaapwel, kleine Sam!


"Bij het ophalen was ik verrast dat het matrasje opgerold en vacuüm verpakt was. Zo heeft het weinig plaats nodig in de auto tijdens het vervoeren.  Met uitpakken vond ik het matras wel dun ten opzichten van andere babymatrasjes. Het voelde wel zacht en veerbaar", vertelt mama Anke.

 "De matras is klein om te transporteren bij aankoop, de doorsnede is 22 cm." Het échte testen moest even wachten, want
na het uitpakken moet je 72 uur wachten voor gebruik. "Direct gebruiken zat er dus niet in. De hoes is afritsbaar en dus wasbaar. De IKEA Krummelur omschrijven in 5 woorden? Kwaliteit, goede prijs, comfortabel én wasbaar!" 

"Eerlijk? Ik had eerst mijn twijfels over de dikte van de matras, maar het ligt comfortabel en de kindjes slapen er super op! Het voldoet zeker aan onze wensen en we zouden het aanraden aan andere ouders. Wij hebben er enkel een andere matras onder om de hoogte beter voor ons te maken. Dank je wel dat we dit toppertje mogen testen!"


Deze matras is geschikt voor alle bedjes met een binnenmaat van 60 x 120 cm. Je koopt deze matras hier voor € 44,99 bij IKEA.Meer weten?

https://www.ikea.com/