Ontdek de magie van magneten met SmartMax. Bouw, speel en leer hoe magnetische kracht werkt. Ontwikkel de fijne motoriek, herken kleuren e...

SmartMax groeit met je me

Ontdek de magie van magneten met SmartMax. Bouw, speel en leer hoe magnetische kracht werkt. Ontwikkel de fijne motoriek, herken kleuren en vormen en laat de fantasie de vrije loop. Met de Smartmax My First reeks kunnen kinderen op een veilige manier hun fantasie verbeelding zijn gang laten gaan. Met de Build collectie kunnen ze oneindig 2- en 3D-modellen bouwen. Alle collecties van SmartMax kunnen worden gecombineerd en werken daardoor goed samen. Het omarmt alle STEM principes: wetenschap, technologie, bouwkunde en rekenen.

 

Smart Toys & Games is een internationale organisatie die zich inzet voor innovatie,  kwaliteitsproducten om entertainment voor de gehele familie te verrijken. De prijswinnende merken zijn o.a.: Smartgames (multi-levelpuzzelspellen), SmartMax (het ontdekken van magnetische kracht voor jonge kinderen) en GeoSmart (geomagnetisch bouwen met een gepatenteerd veiligheidssysteem). Ze ontwikkelen daarnaast ook online games en apps via SmartGames Live, dat gebaseerd is op de originele SmartGames spellen. 

 

 

 
Maak, deel en win! Zet je kleintjes in de spotlight met zijn/haar eigen gepersonaliseerde Start Build set XL van SmartMax. Upload een foto van jouw kind, verzamel stemmen en win door hem of haar te laten stralen! Van november tot en met december kun je hier meedoen aan deze wedstrijd.
 

 

Meer weten?
www.smartmax.eu/en/mysmartmax