IKEA brengt hulde aan het hectische leven van ouders in een nieuwe campagne en moedigt hen aan om niet zo streng te zijn voor zichzelf #Stil...

#StillStanding #AllesGaatGoed

IKEA brengt hulde aan het hectische leven van ouders in een nieuwe campagne en moedigt hen aan om niet zo streng te zijn voor zichzelf #StillStanding #AllesGaatGoed. Een gezond evenwicht vinden in het leven is een behoorlijke uitdaging. En dat werd er niet eenvoudiger op tijdens de pandemie, toen onze woningen het strijdtoneel werden voor al onze activiteiten. 


Het vinden van een goede balans kan delicaat zijn, mogelijks nog meer voor ouders met kinderen thuis. Volgens een recent onderzoek van IKEA heeft 1 op de 4 Belgen de afgelopen 12 maanden een negatieve impact gemerkt op hun mentale gezondheid. Dat belangrijke onderwerp wil IKEA nu aanpakken.  

In de nieuwe campagne focust IKEA op hoe ouders een beter evenwicht kunnen vinden. Ouders zijn soms zo vaak in de weer om anderen te helpen gelukkig en gezond te zijn dat ze hun eigen behoeftes uit het oog verliezen. IKEA wil ouders aanmoedigen om hun stresslevel te verminderen, te ontspannen en alles los te laten, liefst op een comfortabele plek thuis, zodat ze weer energie krijgen. De muziek in de tv-spot is het energieke, motiverende liedje “I'm still standing” van Sir Elton John. 

 


Uit studies en ontmoetingen met klanten blijkt dat een beter leven thuis ook het leven in z’n geheel verbetert. Zo belangrijk is onze thuis. "Met onze kennis van woninginrichting kunnen we het welzijn van mensen met of zonder kinderen enorm helpen te verbeteren", zegt Peter Jongert, Marketing Communications Manager bij IKEA Belgium.

 

Dus hey, wat ben jij goed bezig! Meer weten?

https://www.ikea.com/