Senne werd uitgekozen om het allernieuwste fluohesje van Veilig in het verkeer uit te testen. " Een eerste aangename verrassing was het...

Hippe fluo met coole print

Senne werd uitgekozen om het allernieuwste fluohesje van Veilig in het verkeer uit te testen. "Een eerste aangename verrassing was het feit dat we zelf een kleur mochten kiezen : geel, groen of oranje", vertelt mama Ellemieke. "Senne koos zonder twijfelen oranje, toevallig zijn lievelingskleur. Ook de maat konden we zelf kiezen en deze valt heel goed, ideaal om nog een dikke jas onder te dragen."

 

"Toen het pakje aankwam was Senne heel benieuwd om het te openen en wou hij uiteraard onmiddellijk passen. De tekeningen op het fluohesje zijn heel kindvriendelijk en spreken aan.
Een heel stevig fluohesje, met een degelijke rits. Wat een verademing! Geen velcro-sluiting die aan een trui blijft haperen en zo voor beschadiging zorgt, maar een heel robuuste en stevige rits.
"

"Wat ook mooi meegenomen was, is het aparte etiketje waarop je de naam van de eigenaar en een telefoonnummer kan noteren. Dat is de eerste keer dat ik dat zie en het is heel praktisch." 

"Vrijdagochtend volgde het grote moment: met onze nieuwe fluo naar school! We wandelen een stukje op een donkere parking en moeten een gevaarlijke weg dwarsen, maar Senne was heel goed zichtbaar! De fluo doet exact wat hij moet: goed opvallen in het donker en bovendien spreekt hij aan door de leuke tekeningen erop! Senne is overtuigd: vanaf nu doet hij elke dag zijn hippe fluo met coole print aan om zichtbaar en veilig naar school te gaan!"Meer weten?

https://veiliginhetverkeer.be/wowow-comic-veggie-jacket-geel?search=veggie&description=true