Time to get excited! Bristol pakt namelijk uit met de iconische K3-regenboogsneakers, exclusief verkrijgbaar bij de Belgische modeketen. Ze ...

Bristol pakt uit met iconische K3-sneakers

Time to get excited! Bristol pakt namelijk uit met de iconische K3-regenboogsneakers, exclusief verkrijgbaar bij de Belgische modeketen. Ze weten het als geen ander: alles is leuker met een paar stijlvolle sneakers aan je voeten. Extra mooi meegenomen: zowel jongens als meisjes kunnen de schoenen scoren. Zo stelen alle kids binnenkort de show!

Terwijl ze bij ‘K2 zoekt K3’ op zoek zijn naar een nieuw talent, legt Bristol de echte fans in de watten. Met exclusieve iconische K3-sneakers. Niet alleen passen ze door hun witte kleur bij elke outfit, de iconische regenboog zorgt voor dat tikkeltje meer. Bij het witte paar krijgt de regenboog een opvallende plek en maakt hij van de sneakers een echt statement. Tijd dus om je beste moves boven te halen en Hanne en Marthe te laten zien wat je kan.  

Of ga jij voor de variant met kobaltblauw en regenboogdetail? Deze sneaker heeft elastische veters én velcro. Niet alleen zijn de sneakers op die manier makkelijk aan te trekken, ze blijven ook heel goed zitten tijdens het dansen! Wordt het nieuwe K3’tje een jongen? Dat is nog spannend afwachten! Maar één ding is al zeker: zowel meisjes als jongens kunnen stralen met Bristols regenboogsneakers.

 Begint het nu al helemaal te kriebelen om te swingen? Ga dan zeker binnenkort een paar sneakers bij Bristol halen! Want enkel daar kan je ze vinden. En dan blijft er nog slechts één ding over: dance party! Haal je vriendjes en vriendinnetjes er maar bij want zoals K3 zelf zou zingen: wie doet er mee met mij? Wil je als eerste weten waar en wanneer je de iconische sneakers kan scoren?

 

 

Meer weten?

bristolshop.be/be_nl/studio100