"Wandelen, alweer?!? Ik heb geen zin!" Klinkt dat jou bekend in de oren? Dan is het spel Buitenbeentjes echt iets voor jullie! Een...

Proefkonijn gezocht: Buitenbeentjes

"Wandelen, alweer?!? Ik heb geen zin!" Klinkt dat jou bekend in de oren? Dan is het spel Buitenbeentjes echt iets voor jullie! Een top-spel van formaat voor wie korte metten wil maken met de eindeloze "Is het nog ver-" vraag. 


Met dit kaartspel van Triggo wordt een "saaie" tocht een toffe activiteit voor het hele gezin. Aan de hand van verschillende opdrachten speel, babbel en tuimel je door de natuur. Je kan je fantasie de vrije loop laten gaan. Dolle pret verzekerd met het buitenbeentjes actief familiespel!

Het spel buitenbeentjes is een Belgisch idee (wauw!) en ook nog eens heel origineel uitgevoerd. De kaarten zijn water- en vuilafstotend zodat ze zonder problemen buiten gebruikt kunnen worden. Iedere set telt 55 kaarten en 4 musketons en is geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar.Hoe werkt het?
* Het is de bedoeling om zoveel mogelijk opdrachtkaarten te verzamelen, door opdrachten te winnen.
* Je kiest een spelleider die 3 kaarten uit de stapel mag nemen. Je hebt ook kaarten die de gewone opdrachten extra moeilijk maken, bvb. doe alles achterstevoren.
* De groep beslist wie de opdracht het best, leukst, grappigst, ... uitgevoerd heeft. Wie het meest kaarten verzameld heeft, heeft de tocht gewonnen... en dan doen we het nog een keer.


Het spel is geschikt voor iedereen vanaf 3 jaar. De set bestaat uit 55 kaarten en telt 4 musketons en is hier te koop voor € 19,95 bij Outdoorkids.


Getest op kinderen zkt, in samenwerking met Outdoorkids, een proefkonijn om dit leuke spel uit te testen. Iets voor jou? Stel je snel kandidaat. Dat kan per mail naar getestopkinderen@gmail.com of via onze sociale media. Vertel ons je naam, leeftijd en laat weten of jij een wandelaar met of zonder gezeur bent! Reageren kan tot en met dinsdag 20 juli.


Meer weten?

https://www.outdoorkids.be/a-62807015/spel/buitenbeentjes-actief-familiespel/