Poppenmama Elise testte voor ons het BABY born toilet. Een wit toiletje met roze wc-bril, plasgeluiden én applaus. Het kleurrijke glitterdro...

De pot op!

Poppenmama Elise testte voor ons het BABY born toilet. Een wit toiletje met roze wc-bril, plasgeluiden én applaus. Het kleurrijke glitterdrolletje kan doorgespoeld worden en verdwijnt.

"Het toiletje is een mooie aanvulling op ons BABY born assortiment. Elise was erg benieuwd om het uit te proberen. De fleurige kleurtjes maken het erg aantrekkelijk", vertelt mama Inge.


BABY born is al een grote meid. Ze gaat vol zelfvertrouwen naar de wc. Als ze op haar witte troon zit met de roze wc-bril klinken er plasgeluiden, applaus en de blije lach van BABY born. De kleine meid kan zelfs een grote boodschap doen. Er valt dan een kleurrijk glitterdrolletje in de wc-pot. Snel, spoel het door. Als je op de knop van de spoelbak drukt, verdwijnt het drolletje en hoor je doorspoelgeluiden. 

"Al snel hadden we de werking van het toiletje door. Met batterijen wordt het toch nog een beetje leuker door de grappige geluidjes. Het roze drolletje maakt het helemaal af! Kortom een heel fijn BABY born speelgoedje."

Meer weten?
https://www.baby-born.com/nl/accessoires/accessoires/baby-born-bath-grote-boodschap-toilet-43-cm