Vakantie, tijd om te lezen. Nog leuker dan een gewoon boek is een doe-boek! Weetjes over dieren, de aarde, filosofie of de geschiedenis mét ...

De leukste vakantieboeken!

Vakantie, tijd om te lezen. Nog leuker dan een gewoon boek is een doe-boek! Weetjes over dieren, de aarde, filosofie of de geschiedenis mét puzzels, quizzen en knutsels. Ben jij er klaar voor?

Young Scientist Vakantieboek zomer 2021
In het nieuwe Young Scientist Vakantieboek lees je een heleboel waanzinnige weetjes over allerlei plekken op en rond de aarde! Duik in de woeste golven van de oceanen, ga klappertanden op de ijskoude polen, neem een kijkje in het bloedhete binnenste en ontdek waar je allemaal nog meer naartoe zou kunnen gaan. Of waar je over kunt dromen, want niet elke plek is even goed bereikbaar… Voor kinderen van 8 t/m 12 jaar.

https://www.vbkbelgie.be/boek/young-scientist-vakantieboek-zomer-2021-2/

€ 12,99
 
Het Onwijs Grote Filosofie Doeboek
Het Onwijs Grote Filosofie Doeboek - Natuur staat vol met slimme vragen, grappige weetjes, en doe-opdrachten voor eigenwijze kinderen (en andere dieren natuurlijk!). Bouw een gedachtenmachine, test de gevoelens van een plant en doe een echte reality-check: besta je echt? Natuurlijk (niet)! Aan de hand van de leukste puzzels, quizzen en knutsels leer je alles over filosofie en heb je urenlang plezier. Voor kinderen van 8 t/m 12 jaar.

https://www.vbkbelgie.be/boek/het-onwijs-grote-filosofie-doeboek-2/


 

€ 12,99 

Het Grote Geschiedenis Doeboek-Tijdreizen
Stap in de tijdmachine en ontdek de mooiste verhalen uit het verleden! Met Het Grote Geschiedenis Doeboek – Tijdreizen beland je van de Middeleeuwen in de prehistorie en kom je na de eerste ruimtereis plotseling bij de oude Romeinen terecht. Vol puzzels, knutsels, opdrachten en weetjes speciaal voor jonge geschiedenisliefhebbers van 8 t/m 12 jaar.

https://www.vbkbelgie.be/boek/het-grote-geschiedenis-doeboek-tijdreizen/

€ 12,99