" Een tijdje geleden kreeg ik het boekje Slaapklets van Gezinnig in ontvangst om te testen met mijn dochter Marie. We hadden ongeloofli...

Slaapwel!

"Een tijdje geleden kreeg ik het boekje Slaapklets van Gezinnig in ontvangst om te testen met mijn dochter Marie. We hadden ongelooflijk veel zin eraan te beginnen! Marie slaapt soms slecht in en door samen haar dag te overlopen, lukt het beter", vertelt mama Tinneke. 

 

"Het boekje ziet er goed uit. Vooraan staat een legende van de symbolen en dan kan je starten met een dag in te vullen. Marie wilde graag kiezen welk oefeningetje en dus niet het boekje van voor naar achter invullen!"

 


"De oefeningetjes zijn gevarieerd, voor iedereen haalbaar en leuk om te doen. Je neemt de tijd om samen de dag af te sluiten en het werkt verbindend! Ze heeft het tweede dagboekje van slaapklets ook al eens geprobeerd en vond het fijn dat daar een item was: ‘Wil je nog iets vertellen?’. Dat is in het eerste niet."

 


 

 


 

 

 

 

 

 

 

 


 


"Verder was deze ervaring enkel maar positief en zou ik het iedereen aanraden die nog wat extra aan het avondritueel wil toevoegen! Dit boekje in 5 woorden beschrijven? Verbindend, avondritueel, gezellig, origineel en rustgevend!"

Meer weten?

https://gezinnig.nl/product/slaapklets-deel-1/