De EK-gekte slaat nu volop toe, ook in stripland! Je wordt helemaal voetbalgek met de 2 strips waarvoor we deze week een proefkonijntje zoek...

Proefkonijn gezocht: Voetbalstrips

De EK-gekte slaat nu volop toe, ook in stripland! Je wordt helemaal voetbalgek met de 2 strips waarvoor we deze week een proefkonijntje zoeken: Voetbalgek nummer 17 en de EK-special van F.C. De Kampioenen.

 

Voetbalgek nr. 17: de officiële strip voor fans van de ronde bal! Vijf jaar heeft hij erop moeten wachten, maar eindelijk krijgt Marcel Vangool opnieuw de kans om een EK bij te wonen. Euro 2020 in 2021 – gekker wordt het niet. Bovendien heeft Marcel één jaar langer kunnen nadenken over sluwe listen om zijn idolen te zien, maar of dat betekent dat hij ook de finale haalt… Trouwens, iedereen – ook Marcel, dus – kent toch de kortste weg naar doel? Warm je spieren alvast op en maak je klaar voor het EK van de lach! 

 


 

Ook de Kampioenen bereiden zich voor met een EK-special. Mascotte Skillzy is er helemaal klaar voor om het EK in 2021 af te trappen. Naast tal van spelletjes telt dit album drie avonturen: Buziness is Buziness, De Corsicaanse connectie en De malle mascotte. 


Getest op kinderen zkt een proefkonijn dat houdt van strips én van voetbal. Iets voor jou? Stel je snel kandidaat. Dat kan per mail naar getestopkinderen@gmail.com of via onze sociale media. Vertel ons je naam, leeftijd en laat weten welk land het EK volgens jou zal winnen! Reageren kan tot en met dinsdag 22 juni.Meer weten?

https://www.standaarduitgeverij.be/