Het SNURK beddengoed, dat ken je nu. Maar zag je SNURK H orizontal Wear al? Met deze collectie vind je het niet erg als je kinderen binnenk...

Dag én nacht

Het SNURK beddengoed, dat ken je nu. Maar zag je SNURK Horizontal Wear al? Met deze collectie vind je het niet erg als je kinderen binnenkort, in de verlengde vakantie, weer de hele dag in pyjama rondlopen. Want deze kleding is speciaal gemaakt om een hele dag in te spelen. Wedden dat ze het niet meer willen uittrekken?

 

Wat zo fijn is aan SNURK Horizontal Ware? Deze kleding is geschikt als pyjama 's nachts, maar evengoed om overdag lekker in te spelen. Kiezen doe je uit: een broek, shirt, jurk, shortama of playsuit in verschillende prints. Ohja, en je kan total loss gaan met het hele gezin, hoe cool is dat! Voor kleine zus, grote broer, mama en papa dezelfde print!

 Je stelt je favoriete combinatie helemaal zelf samen. Of nog beter: laat de kinderen zelf kiezen. Een t-shirt met een pyjama short, maar overdag met een rokje of jeans. De short combineer je met een topje tot een zomerse outfit. Jurken vind je als t-shirt dress of tank dress. Of een toffe playsuit.

 


 

Alles is gemaakt van 95% zacht en biologisch stretch katoen en 5% elastaan. Dit materiaal is dikker dan een standaard pyjama, maar dunner dan een jogging. En zit oooo zoooo goed. Af en toe moet het wel even uit... om te wassen! Dat doe je op 30 graden en daarna kan je het weer lekker zacht aantrekken. 

 

De prints voor komende zomer? Kersen, krabbetjes, wolken, draken, orka's, puma, Hawaii, skater, konijn of sneakers.Meer weten?

https://www.snurkamsterdam.com/nl/kleding/kids/?p=8