Is het 's morgens niet meer donker wanneer je op je fietst springt? Moet je geen fluo mee aantrekken dan? Oh, jawel hoor! Wist je dat de...

Heel goed zichtbaar

Is het 's morgens niet meer donker wanneer je op je fietst springt? Moet je geen fluo mee aantrekken dan? Oh, jawel hoor! Wist je dat de meeste fietsongelukken niet in de donkere wintermaanden gebeuren, maar in de lente en de zomer? Zichtbaarheid op je fiets is dus altijd belangrijk! Kobe? Die fietst voortaan altijd met een fluo hoes over zijn boekentas naar school. Hij mag gezien worden!

 

Een fluo-hesje aan? En een boekentas? Weg is dan je fluo. Tenzij... je een rugzakhoes over je boekentas of rugzak trekt. Kobe kreeg van Kinderhelmen een fluo gele waterdichte rugzakhoes gemaakt van 100% polyester en uitgerust met 3M SCOTCHLITE reflecterend materiaal. Deze hoes is ideaal voor rugzakken van 25-42L. 

 

 

"De hoes ging na aankomst meteen in gebruik. Deze rugzakhoes past heel goed voor een grote rugzak. Kobe is nu heel goed zichtbaar in het verkeer 👍", vertelt mama Caroline. 

 Deze rugzakhoes is te koop bij Kinderhelmen.be voor € 14,90.Meer weten?

https://www.kinderhelmen.be/accessoires-onderdelen-reflecterende-rugzakhoes.html