Er is nog 1 weekplanner die we in de kijker willen zetten en dat is de vrolijke versie van Gezinnig. Een planbord voor 1, 2 of 3 kinderen me...

Vrolijk plannen

Er is nog 1 weekplanner die we in de kijker willen zetten en dat is de vrolijke versie van Gezinnig. Een planbord voor 1, 2 of 3 kinderen met super vrolijke magneetjes zorgen voor structuur en rust in je huishouden. 

 

Of je nu een weekplanner zoekt voor je kind of eentje voor het hele gezin: Gezinnig heeft het allemaal. Deze kleurrijke planborden hebben 80 magneetjes met pictogrammen. De leuke, ronde magneetjes stellen allerlei personen of activiteiten voor: school, vrije dag, mama, papa, zwemles, ... Het planbord is bovendien beschrijfbaar met whiteboardstiften. Je kan er dus eender wat bij noteren. 

 


Waarom kiezen voor een weekplanner? Het biedt structuur en rust. In één oogopslag zien je kinderen (en jij) wat er allemaal op het programma staat. Kinderen krijgen zo meer besef van tijd en kunnen op termijn ook helpen bij het plannen van de week.  De magnetische weekplanner voor 1 kind kost € 29,50. Een versie voor het hele gezin kost € 39,50.


Meer weten?

https://gezinnig.nl/