Slingeren bij jullie thuis de Lego®, Playmobil of andere blokjes ook overal rond? Je bent ongetwijfeld in een onoplettend moment al eens op ...

Stijlvol opruimen

Slingeren bij jullie thuis de Lego®, Playmobil of andere blokjes ook overal rond? Je bent ongetwijfeld in een onoplettend moment al eens op zo'n blokje getrapt ook? Auwch! Dit was meteen de inspiratie voor Play&Go, een Belgisch merk dat opruimen stijlvol én leuk maakt!

 

In 2015 bedachten Céline en Alain, ouders van 2 kinderen, om een moderne, praktische en stijlvolle oplossing te vinden voor het opruimen van speelgoed. Zo ontstond Play&Go. Deze unieke opbergtas groeide al snel uit tot een wereldwijd succes. Al in meer dan 30 landen kan je de opbergzak kopen. 


 

Spelen is leuk, creatief én inspirerend. En opruimen kan net hetzelfde zijn. Het concept is heel eenvoudig: de Play&Go 3 in 1 speelmat maakt het erg makkelijk om je speelgoed (eender wat!) te vervoeren en op te ruimen. Lego®, Playmobil, poppen, knuffels, auto's, bollen, blokken, stiften, ... Je kan de zak op 2 manieren gebruiken: als speelmat én als opbergzak. In 1 2 3 is alles weer opgeruimd. Ook handig om mee te nemen als je op vakantie gaat of naar oma en opa.

 


De Play&Go opbergzak heeft een diameter van 140 cm en is gemaakt uit stevig, duurzaam Poly katoen. Er zijn verschillende collecties: soft, mini, printed colors én zelfs outdoor! De prijzen variëren van € 34,95 tot € 59,95.


 

 

Meer weten?

https://playandgo.com