Natascha is mama van 2 bezige bijtjes. De kindjes hebben veel hobby's én mama werkt voltijds. Haar geheim? Plannen, plannen, plannen. ...

Mijn goede voornemen? Plannen, plannen, plannen!

Natascha is mama van 2 bezige bijtjes. De kindjes hebben veel hobby's én mama werkt voltijds. Haar geheim? Plannen, plannen, plannen. Getest op kinderen bezorgde haar de Weekplanner van Mama Baas als extra hulpmiddel.

De Weekplanner van Mama Baas was helemaal nieuw voor Natascha. "Mijn eerste indruk? Erg leuk! En handig om in huis te hebben met een voltijdse job én een gezin waarbij de kinderen veel hobby's hebben."

De Mama Baas Weekplanner geeft een helder overzicht van wat ieder lid van het gezin op de agenda heeft staan die week. "De kalender is gemakkelijk in gebruik en heel overzichtelijk. Je moet het enkel wel duidelijk in zicht hangen als je wil dat heel het gezin er gebruik van maakt. Ook mijn echtgenoot vond het heel overzichtelijk om te gebruiken."

 

De tabel was even wennen voor Natascha. "Ik zou de tabel net omgekeerd gezet hebben. De namen verticaal en de dagen horizontaal, maar dat is puur uit gewoonte."  


Bovendien kun je de planner helemaal personaliseren met het grappig geïllustreerde stickervel. En met nuttige tips als 'hoe leg je het begrip tijd uit aan een driejarige' of 'eerste hulp bij organisatie' heb je absoluut alles onder controle!


De grootste troef van de Weekplanner van Mama Baas? "Structuur, duidelijkheid voor iedereen en overzicht!  Deze weekplanner is praktisch, overzichtelijk, gebruiksvriendelijk, eenvoudig en duidelijk voor iedereen. Een echte aanrader!"


Wat Natascha zal doen als de weekbladen opgebruikt zijn? "Ik zou het onmiddellijk terug kopen!"

Mama Baas is een online magazine, blog en community voor en door mama's. Je leest er alles over op mamabaas.com.
    

MAMA BAAS WEEKPLANNER
Sofie Vanherpe, Emma Thyssen
€ 14,99
https://www.lannoo.be/nl/mama-baas-weekplanner